Wat is het toch lekker om op een zwoele dinsdagavond een lekker stukje te rennen met een toffe gozer zoals Rene.

Die gast kan gewoon 10 km aan 1 stuk door relaxed vertellen over van alles en nog wat zonder ogenschijnlijk maar 1 keer adem te halen terwijl ik enorm lange denkpauzes veins om maar niet te laten merken dat ik als een vis op het droge moet antwoorden. En hier moet ik het wel van hebben, van die lange ouwehoersessies met Rene alias de Knielian, omdat het fietsen met deze topcollega annex kok er helaas maar mondjesmaat inzit en dat dankzij mysterieus verdwenen kraakbeen dat zelfs onze Pim aan het nadenken zet. Nadenken dat langzaamaan veranderd is in hysterisch gepeins omdat Knielian niet mee te krijgen is op de fiets maar wel fluitend na een avond doorzakken 47 minuten loopt op de 10 door Dordt.

Kortom: goeie gozer die Rene en het is gewoon een lekker oudewijvenclubje zo op de dinsdagavond en dat hoop ik naar adem snakkend nog wel een paar jaar vol te houden met de Knielian !

Nog even de cijfertje: onbewolkte lenteavond met een graadje of 12, 10 km in 55,39 dus met een gemiddelde van 10,8 en de hartslag was ook acceptabel van zo’n 76 procentjes…