Waar zou de wereld heengaan als je niet iemand had die je achter je donder aanzit. Kortom: waar zou de wereld heengaan zonder dat Knielian een half uur van te voren opbelt met de diep filosofische vraag of ik een blokje om wil met hem. Nou had ik daar wel zin in maar totaal geen energie voor na een weekend met spinning, Nijmegen in combinatie met Pim en gisteravond nog een invalllesje spinning, maar vooruit…

En zoals het altijd gaat met dingen waar je eigenlijk geen zin in hebt: het was wederom een heerlijk rondje opnieuw volgepraat maar nu wat meer fifty-fifty. Ik mocht ook af en toe wat zeggen, nou mocht ik dat allang maar hield slim mijn mond om energie te sparen. En waar gaat het dan over ? Over alles wat wij metromannen tegenwoordig interessant vinden dus vul dat zelf maar in ! Maar voornamelijk lekker met een vriend het leven nog eens even doornemen waardoor als je thuiskomt je niet alleen fit in kwa lichaam maar ook kwa geest bent. Eigenlijk is het lopend verbaal sparren maar dat bekt zo slecht, dus ik dacht aan: proactief therapeutisch lopen.

Kortom: Knielian weer bedankt en wat betreft de cijfertjes, helemaal niet onaardig, 10 km in 55 minuten dus een gemiddelde van 11 met een hs gem van slechts 76%. Het wordt nog eens wat en ik kijk nu al uit naar het volgende therapeutische rondje met Knielian.