“In de filosofie is het hedonisme de leer binnen de ethiek die stelt dat genot (in algemene zin) het hoogste goed is. Het woord hedonisme is afgeleid uit het Grieks. Hèdonè betekent “genot”. Een belangrijke vraag binnen deze filosofie is wat het meeste genot geeft. Hierbij moeten ook de eventuele nadelen van het betreffende genot in beschouwing genomen worden”.

Kortom: maak er elke dag wat van en dat betekent in mijn geval  wielrennen, mijn dochters (niet in deze volgorde), mijn prachtige vrouw, spinning, lekker eten, foto’s maken, fijne muziek, enz enz. Het leven is exciting en in mijn geval dus Jaxiting !.

Mijn naam is Jacco Broekhuizen uit het bouwjaar 1967. Getrouwd met Mandy en in het bezit van 2 prachtige dochters, Isis (2003) en Hannah (2005). In het dagelijks leven werkzaam in het Praktijkonderwijs en in mijn vrije tijd (en dat hebben we nogal veel) een hedonistische allesdoener. je kent het wel: een beetje goed in heel veel dingen, nergens eigenlijk echt goed in. Het enige waar ik echt goed in ben is het verzamelen van dingen met een snoertje zoals mijn Garmin Forerunner en Garmin Edge. Zaken die iedereen Nodig heeft in het leven en waarvan je nu denkt: hoe was mijn leven voor dat ik deze dingen had ? Bedenk maar eens hoe je vroeger aan contant geld kwam op vakantie en hoe dat nu gaat heden ten dage. Oftewel, veel plezier met het lezen van mijn leven en wellicht neem je er nog iets van mee wat je echt Nodig hebt in dit leven. Als je maar bedenkt: het leven is echt Jaxiting !