Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Komoot. Naast het zeer makkelijk maken van routes en de inspiratie die je er kunt vinden, kan je ook heel makkelijk je ritten categoriseren: de Collecties.

Al jaren zet ik al mijn gravelrides in 1 collectie en zelfs voor mij is dat ondertussen zoeken geblazen met de ruim 130 rides die daar inmiddels op staan. Hoog tijd dus om ze eens wat overzichtelijker terug te vinden en dus heb ik voor de verschillende gebieden in Nederland apart categorieën aan gemaakt.

En om het voor jullie nog makkelijker te maken staan de belangrijkste hieronder op een rijtje, hoef je er alleen maar op te klikken.

Naast deze collecties kan je op mijn Komoot-pagina ook nog mijn collecties vinden van de Turijn-Nice Rally, Tuscany Trail, Barcelonette, Nice, Vogezen, Dolomieten, Auvergne, Bormio, Bourg d’Oisans, Gerardmer Vogezen en Bedoin.

Veel plezier ermee !