De afgelopen maanden hebben we veel nieuwe gravelroutes ontworpen, ze gereden en vervolgens aangepast en verbeterd. De ene ride bleek nog mooier te zijn dan de ander. Hier onze top 5.

Nummer 5: Gravelride Breda

Voor ons vanuit Dordrecht lekker dichtbij met vertrek uit Terheijden. Verrassend veel mooie landweggetjes en veel brede bospaden.

Details from Komoot

Nummer 4: Gravelride Goirle

Eigenhandig door onze Roy from scratch ontworpen in Komoot. Hele mooie heidestukken afgewisseld met bos en heel veel landweggetjes die in de zomer verraderlijk zanderig kunnen zijn.

Details from Komoot

Nummer 3: Cyclon Gravelride Schaijk

In opdracht van NL Tourrides hebben we deze gravelride gemaakt in het Brabantse gebied tussen Den Bosch en Nijmegen. Hier zit echt van alles in en meer dan 75% onverhard.

Details from Komoot

Nummer 2: Gravelride Lage Vuursche

Deze geweldige gravelride voert je over het heide- en bosgebied rondom Hilversum met een klein uitstapje richting het Gooimeer. Geweldig veel gravel en veel mooie lanen door het bos. En nog geen 5 km asfalt..

Details from Komoot

Nummer 1: Gravelride Reichswald

Vers van de pers en nu al bovenaan ons lijstje deze ride vanuit Wijchen onder Nijmegen. Met zijn hoogtemeters waan je je in Limburg en het Reichswald heel een eindeloze reeks aan lange, lange gravellanen. Bijna 100 km maar we deden er wel meer dan 5 uur over…

Details from Komoot