Zoals jullie weten ondertussen maak ik al mijn graveltochten in Komoot. En het mooie hiervan is dat je elke keer weer verrast wordt door de mooie stroken en de prachtige omgeving waar je rijdt.

Afgelopen zondag toog ik met mijn makkers Leon en Martinez weer naar Doorwerth om vanaf de parkeerplaats van het Fletcher-hotel (lege parkeerplaats) een wederom ge-upgraded tochtje te maken door het fantastische gravellandschap dat de Veluwe ons biedt.

Knippen en plakken

Het mooie van Komoot is dat je een gereden rit achteraf kan aanpassen. En dat is met gravellen vaak het geval omdat je regelmatig tijdens je rit mooie stroken ziet liggen die je de volgende keer toch ook mee wil pakken. En je kan ritten van anderen goed analyseren, mede aan de hand van de foto’s die zodra je ze uploadt op de kaart aangeven waar deze zijn genomen.

Summerride in April

Zo had ik een aantal gereden eigen ritten nu gecombineerd met gravelkenner bij uitstek Erwin Sikkens. Deze Fietser & Fotograaf zoals hij zichzelf noemt, heeft altijd mooie stroken in petto getuige zijn mooie foto’s. En deze zijn op Komoot inzichtelijk in de route en dus kan je makkelijk je eigen route aanpassen met deze mooie upgrades.

En met deze nieuwe route in onze Elemnt en Garmin hebben we onder bizar mooie weersomstandigheden, het leek wel hoogzomer, in korte broek & mouwen wederom een geweldig mooie tocht gemaakt die weer aan de steeds langere lijst gravelrides kan worden toegevoegd. Op Komoot kan je deze ritten hier vinden.

En de foto’s spreken voor zich, toch….?