Na jaren dwars door Nederland gegraveld te hebben op zoek naar de mooiste routes is het eindelijk zo ver: onze eigen serie georganiseerde Gravelrides in samenwerking met NL Tour Rides gaat van start !

Gravellen wordt steeds populairder, en niet zonder reden. Het kan eigenlijk op elke fiets, het is vaak wat uitdagender dan de normale wegen en je komt ook nog eens op allerlei mooie plekken. Genoeg reden voor NL Tour Rides om een aantal toertochten uit te breiden met een Gravel variant onder de naam: Gravelty Series” (vanaf Gravelty Series. nl)

In samenwerking met NL Tour Rides organiseren we dit kalenderjaar nog een aantal Gravelrides. In juli wordt afgetrapt met de Summer Rides. Twee rides over de mooiste stukken van de Veluwe vanaf zweefvliefveld Terlet. Verder staan er nog 2 rides op programma over de Groote Heide onder Eindhoven. Deze starten vanaf het fietscafe Cyklist.

Voor het komende jaar staan er maar liefst 8 gravelrides op het programma. In chronologische volgorde starten deze in: Schaijk, Oosterbeek, Terlet, Laren, Arnhem, Staverden en Eindhoven.

Wil je meer weten en/of je direct inschrijven, elke ride heeft maar een beperkt aantal plaatsen, dan kan je hiervoor terecht op Gravelty Series.

Het volledige programma voor 2021 even op een rijtje: